Hirdetés Kezelés

A Versenytársak Ellopják Előled a Vásárlóid? Segítünk Visszanyerni Őket.

Belefáradtál az eredménytelen hirdetésekbe?

Tapasztalatunkkal segíthetünk profitábilisan elérni a célközönséged, növelni a konverziókat, és kiaknázni a webshopodban rejlő lehetőségeket.

Növelnéd a Forgalmad?

A Facebook-hirdetéseket használó webshopok átlagosan 33,6%-os konverzió arány növekedést tapasztalnak, míg a Google Ads lehetővé teszi, hogy a keresési eredmények tetején jelenj meg, és aktívan érdeklődőket fogadj a webáruházadban.
Az eredmények pedig magukért beszélnek: a vállalkozások átlagosan 4x bevételre tesznek szert minden Google Ads szolgáltatásra elköltött forint után.

Forrás: wordstream.com

Belefáradtál a Hirdetési Platformok Kiismerésébe?

Velünk Befektetés Hirdetni - Vége az Elpazarolt Büdzséknek

Hagyományos Megközelítés

Woomarketing
Megközelítés

Együttműködés Menete

Velünk Könnyű a Dolgod

1 ikon

Ingyenes Konzultáció

Kötelezettség mentes online konzultáción felmérjük az igényeid ami alapján elkészítjük az árajánlatod.

2 ikon

Stratégia Megtervezése

Megkötjük a szerződést és elkezdjük a versenytársaid elemzését és összeállítani a marketing stratégiát.

3 ikon

Megvalósítás

Elindítjuk a hirdetések futtatását, megírjuk az értékesítési szövegeket, átadjuk az új webshopod/ landoló oldalad.

4 ikon

Optimalizálás

Folyamatos Analytics és kampány teljesítmény elemzés alapján optimalizálunk a teljes sikerességért.

5 ikon

Folyamatos Támogatás

A kampányok teljesítményéről jelentést készítünk, az eredmények áttekintése és a támogatás megtervezése érdekében.

Kerüld El Velünk a Költséges Hibákat

Kérj árajánlatot, ami az üzleti céljaidhoz és költségvetésedhez van szabva, hogy megfizethető áron kaphasd meg a szükséges szolgáltatásokat.

Hirdetés kezelés

Árak: 50 000 Ft/ hó-tól

Tökéletes olyan vállalkozások számára, amelyek növekedni szeretnének.

Forgalomszerzés

Árak: 25 000 Ft-tól

Tökéletes alacsony költségvetésű vállalkozóknak az online jelenlét megalapozásához .

Gyakori

Kérdések & Válaszok

Amiket érdemes megfontolni mielőtt marketing kivitelezőt választasz

Minden kérdésre a lehető leggyorsabban, általában 1 napon belül válaszolunk. Különféle kommunikációs csatornákat használunk, például e-mail és videókonferencia (Zoom), hogy ügyfeleink a számukra legkényelmesebb módon elérhessenek bennünket.

Bár lehetséges a Facebook és Google Ads kampányok önálló kezelése, de könnyű elveszni a beállítások között, ami jobb esetben az optimálisnál gyengébb eredményeket hoz, míg rosszabb esetben le is tilthatják a hirdetési fiókod. A Woomarketingnél szakértelmet, időmegtakarítást, költségvetés-optimalizálást, fejlett eszközökhöz és technológiákhoz való hozzáférést, valamint elszámoltathatóságot kínálunk a kampányaid sikere mellett.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy sikeres eredményeket érjünk el, és hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki veled.

A hirdetési keret a projekt időtartalmától és a szükséges szolgáltatásoktól függően változik. Különböző büdzséjű ügyfelekkel dolgozunk, akiknek elkészítjük a költségvetésüknek megfelelő ajánlatot.  Szolgáltatásaink jellege és az érdemi eredmények elérése miatt nem áll módunkban ügyfelet fogadni 50.000 forint havi költségvetési küszöb alatt. 

Ami a megtérülést illeti, ez szintén számos tényezőtől függ, például az iparágtól, a piaci versenytől, a célközönségtől és a marketingstratégiától. Csapatunk azonban bizonyítottan eléri a 300%-os minimális ROI-t ügyfeleink Facebook és Google Ads kampányaiban. Együtt fogunk dolgozni veled, hogy reális célokat tűzzünk ki, és a szerzett adatokat arra használjuk, hogy megalapozott döntéseket hozzunk a kitűzött célok elérése érdekében.

Marketingstratégiánkban adatvezérelt megközelítést alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy adatok és elemzések alapján hozunk döntéseket. Folyamatosan nyomon követjük a kampányaid teljesítményét, szükség szerint módosítjuk a magas ROAS (Return On Ad Spend) és ROI érdekében.

Először megismerjük vállalkozásod, célközönséged és hirdetési céljaid. Ezen információk alapján személyre szabott stratégiát dolgozunk ki, amelyet a te konkrét céljaid elérésére tervezünk. Szolgáltatásainkat többféleképpen személyre szabhatjuk, beleértve a hirdetéscélzást, a hirdetésformátumot, a kampánycélokat és a költségkeret-elosztást.

Rólunk

Kik Vagyunk?

Üdv, Eriknek hívnak, és azért hoztam létre a Woomarketinget, hogy segítsek a hozzád hasonló vállalkozásoknak sikeresnek lenni a digitális környezetben.

Szakértőinkből álló csapatunk elkötelezett abban, hogy szorosan együttműködjön veled, hogy olyan hatékony marketingstratégiákat dolgozzunk ki, amelyek eredményeket hoznak.

Az iparágban szerzett sokéves tapasztalatunkkal megértjük azokat az egyedi kihívásokat, amelyekkel az e-kereskedelmi vállalkozások szembesülnek, és tudjuk, hogyan lehet ezeket leküzdeni.

Gutléber Erik woomarketing alapító és e-kereskedelmi szakértő
Gutléber Erik aláírás

Gutléber Erik
E-kereskedelmi szakértő